040 443 5363 | asiakaspalvelu@twebs.fi

Tietoa meistä

Yrittäjä Taneli Raatikainen

Hei! Olen 23-vuotias tietotekniikan ammattilainen. Tietotekniikkaa olen harrastanut nelivuotiaasta, web-ohjelmoinnin aloitin 10-vuotiaana ja ensimmäisen yritykseni Kotisivuillesi.com perustin 13-vuotiaana. Twebsin perustin helmikuussa 2014 ja se muuttui osakeyhtiöksi toukokuussa 2015. Valmistun IT-tradenomiksi Hämeen ammattikorkeakoulusta jouluna 2017. Työelämässä olen ollut monia vuosia ja työskennellyt useissa yrityksissä. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla, moottoripyöräilen ja laskettelen.

Palvelumme ja toimintaperiaatteemme

Tarjoamme tietokoneiden huolto- ja asennuspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Myymme tietokoneita, oheislaitteita ja komponentteja. Tuotemyynnissä edustamme kymmeniä kansainvälisiä huippuvalmistajia, esimerkiksi HP, Apple, Lenovo, Dell, Fujitsu, Asus, Acer, Microsoft, Logitech, Creative ja F-Secure.

Toimintamme ydin on asiakkaamme tyytyväisyys. Emme koskaan tingi palvelun laadusta vaikka yritys kasvaakin vauhdilla. Toimimme avoimesti, asiakaslähtöisesti ja läpinäkyvästi. Teemme työmme huolellisesti loppuun saakka. Seuraamme asiakastyytyväisyyttämme kaiken aikaa. Pyydämme kaikilta asiakkailtamme palautetta, reagoimme siihen ja otamme sen huomioon kehittääksemme toimintaamme. Katso saamaamme palautetta täältä!

Saaristenkatu 4, Hämeenlinna

Hämeenlinnan liikkeemme avattiin heinäkuussa 2015 näkyvälle paikalle Kauppakeskus Tavastilan naapuriin. Hämeenlinnassa teitä palvelevat tietotekniikan ammattilaiset Elmo Jylhänkangas (vasemmalla), Olli Kuikka ja Eemeli Laakkonen.

Cygnaeuksenkatu 5, Jyväskylä

Jyväskylän liikkeemme avattiin kesäkuussa 2017. Voit lukea laajentumisestamme tarkemmin Keskisuomalaisesta. Jyväskylässä teitä palvelevat Niko Laukkanen (oikealla) ja toiminnasta vastaava Sauli Soudunsaari, joka on työskennellyt Twebsillä yrityksen perustamisesta saakka.