Henkilöasiakas | Yritysasiakas

APPLE AirPods w. Wireless Charging Case

Kuulokkeet > Tuote

253.00 € (sis. alv. 24 %)

12 kk valmistajan takuu
Toimituskulut 0 euroa
Lisää ostoskoriin

Ihmeellisempää kuin ikinä.
Uudet AirPodit ja langaton latauskotelo nostavat langattomien kuulokkeiden käyttökokemuksen toiselle tasolle. Voit käyttää niitä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa heti, kun otat ne kotelosta.

Käyttöönotto on helppoa. Vain yksi napautus ja AirPodit toimivat kuin taikaiskusta. Ne ovat päällä automaattisesti ja aina yhteydessä. AirPodit jopa havaitsevat, milloin ne ovat korvissasi: kun otat ne pois, niiden toiminta keskeytyy.

Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai jopa saada reittiohjeita. Sano vain ”Hei Siri” ja esitä pyyntösi. Voit vapaasti käyttää vain yhtä AirPod-kuuloketta tai molempia. Musiikkia tai podcasteja kuunnellessasi voit toistaa kappaleen tai ohittaa sen kaksoisnapautuksella.

Lataa AirPodit nopeasti ja helposti langattomalla latauskotelolla. Laske kotelo Qi-yhteensopivalle latausmatolle ja anna sen latautua. Näet kotelon etupuolella olevasta LED-valosta, että AirPodit latautuvat. Kun sinulla ei ole käytettävissä latausmattoa, voit ladata Lightning-portin avulla.

AirPodeilla saat 5 tuntia kuunteluaikaa ja 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. AirPodit pysyvät vauhdissasi, koska niiden latauskotelo antaa lisälatauksilla kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa. Tarvitsetko pikalatausta? Saat jopa kolme tuntia kuunteluaikaa tai kaksi tuntia puheaikaa 15 minuutin latauksella latauskotelossa.

AirPodien voimanlähteenä toimii täysin uusi Applen H1-kuulokesiru ja ne havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturien avulla, milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia tai vain toista AirPod-kuuloketta, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kun keskustelet puhelimessa tai puhut Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänesi erottumaan paremmin.

Tuotteen tiedot

Perustiedot
Tuotekoodi142485
Valmistajan tuotekoodiMRXJ2ZM/A
Viivakoodi (EAN)0190198764829
ValmistajaAPPLE
Suorituskyky
TuotetyyppiKuulokkeet
KäyttötapaIn-ear
Suositeltu käyttöPuhelut ja musiikki
Tuotteen väriValkoinen
Kuulokkeiden tyyppiKaksikanavainen
OhjaustyyppiKosketus
KiihtyvyysmittariKyllä
Liitettävyys
YhteysteknologiaLangaton
3,5 mm liitinEi
USB-liitettävyysEi
BluetoothKyllä
Kuulokkeet
KorvakytkentäKorvan sisäinen
Mikrofoni
MikrofonityyppiKiinteä
Mikrofonien lukumäärä2
Akku
ParistokäyttöinenKyllä
AkkutyyppiSisäänrakennettu akku
Musiikin toistoaika5 h
Ladattava akkuKyllä
Puheaika3 h
Järjestelmävaatimukset
Mac-yhteensopivuusKyllä
Paino ja mitat
Tuotteen leveys16,5 mm
Tuotteen syvyys18 mm
Tuotteen korkeus40,5 mm
Vasemman kuulokkeen paino4 g
Oikean kuulokkeen paino4 g
Latauskotelon mitat (L x S x K)44,3 x 21,3 x 53,5 mm
Latauskotelo40 g