Henkilöasiakas | Yritysasiakas

Laite- ja tukipalvelut

Yrityksille > Laite- ja tukipalvelut

Tarjoamme pk-yrityksille kattavia tuki- ja laitepalveluita, joista voimme räätälöidä juuri sinun yrityksellesi parhaan kokonaisuuden. Kutsu meidät ilmaiselle kartoitukselle yritykseesi, niin keskustellaan toimintaasi helpottavista ratkaisuista.

Twebs-laitepalvelut

Meiltä voit hankkia uudet laitteet leasingillä tai ostamalla ne omaksi.

Leasingpakettimme ovat monipuolisia ja niihin sisältyy aina kattavat Twebs-tukipalvelut. Me autamme sinua valitsemaan sopivat laitteet ja räätälöimme paketin juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Valikoimastamme löydät yrityksille sopivat Apple, Dell, Fujitsu, HP ja Lenovo -tietokoneet, kustannustehokkaat OKI-tulostimet sekä tarvittavat oheislaitteet ja ohjelmistot. Uudet laitteet asennamme täysin käyttövalmiiksi.

Twebs-tukipalvelut

Tarjoamme sinulle monipuoliset tukipalvelumme riippumatta siitä oletko hankkinut laitteesi meiltä. Laadimme räätälöidyn ylläpitosopimuksen, johon voi sisältyä:

Käytön tukea: Apua ongelmatilanteissa

Teknistä tukea: Huollot ja asennukset

Office-paketit, sähköpostit ja muut ohjelmistot

Tietoturva ja varmuuskopiointi

Koulutuksia (mm. Office 365, Word, Excel, Powerpoint, Sway)

Me hoidamme! Sinä keskityt olennaiseen.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoitukselle yritykseesi, niin keskustellaan toimintaasi helpottavista ratkaisuista. Voimme tavata paikan päällä yrityksessäsi tai liikkeessämme. Kartoitus on sinulle täysin maksuton Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä.

Toimintamme ydin on asiakkaamme tyytyväisyys.

Kuinka voisimme auttaa?

Kutsu meidät ilmaiselle kartoitukselle!