Henkilöasiakas | Yritysasiakas

LOGI G PRO X Gaming Headset - BLACK

Kuulokkeet > Tuote

141.00 € (sis. alv. 24 %)

24 kk valmistajan takuu
Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin
Lisää ostoskoriin

AMMATTILAISTASON SUORITUSKYKY
Suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kanssa tarjoamaan ammattilaisten vaatimat viestintäominaisuudet ja tarkan äänentoiston.

BLUE VO!CE -mikrofonitekniikka tarjoaa käyttöön reaaliaikaisia äänisuotimia, joilla voit vähentää melua, lisätä kompressointia tai vaimentaa suhahtavia s-äänteitä ja varmistaa, että äänesi kuulostaa täyteläiseltä, puhtaalta ja entistäkin ammattimaisemmalta. BLUE VO!CE -tekniikan mahdollistamat luotettavat, studiotasoiset, pelinaikaiset viestintäominaisuudet saat G HUB -peliohjelmiston kautta.

MUKAVA, MUODON MUISTAVA VAAHTOMUOVI
Muodon muistava vaahtomuovi verhoiltuna huippulaadukkaalla keinonahkalla tai hengittävällä veluurilla takaavat kestävän käyttömukavuuden. Voit pelata entistä pitempään ja kovempaa ja keskittyä voittamiseen.

KESTÄVÄÄ TERÄSTÄ JA ALUMIINIA
Vankan mutta kevyen alumiini- ja teräsrakenteensa ansiosta PRO X kestää käyttöä, tuntuu mukavalta ja näyttää edustavalta.

SEURAAVAN SUKUPOLVEN TILAÄÄNI
DTS HEADPHONE:X 2.0 on uusin versio DTS:n objektipohjaisesta tilaäänitekniikasta. Versio 2.0 vie 7.1-kanavaisen tilaäänen pitemmälle kuin koskaan ennen: sen bassotoisto, äänen selkeys ja läheisyyden ilmaisu ovat omaa luokkaansa. Sen tärkein etu on läheltä ja kaukaa kuuluvien äänten parannettu erottelukyky, jonka ansiosta vihollisten olinpaikka on havaittavissa entistä tarkemmin.

50 MM:N PRO-G-ELEMENTIT
PRO-G-elementtien ainutlaatuinen hybridiverkkorakenne saa aikaan uskomattoman kirkkaan ja tarkan äänen. Kuulet askeleet ja ympäristön äänet henkeäsalpaavan selkeästi ja saat niiden avulla voittoon tarvittavan etulyöntiaseman. Uuden sukupolven PRO-G-elementtien läpimitta on 50 mm, ja ne pystyvät entistäkin tarkempaan toistoon entistä laajemmalla taajuusalueella. Myös bassotoistoa on parannettu.

AMMATTILAISILLE VIRITETTY TAAJUUSKORJAUS
Peliammattilaisten virittämät äänen taajuuskorjausprofiilit ovat nyt saatavilla G HUB -peliohjelmiston kautta. Voit käyttää profiileja sellaisenaan tai hienosäätää niitä makusi mukaan. Tallenna ne ulkoiselle USB-äänikortille ja käytä myös muilla tietokoneilla.

EDISTYKSELLINEN ÄÄNIKORTTI
Ulkoinen USB-äänikortti (DAC) tarjoaa kristallinkirkkaan digitaalisen signaalinkäsittelyn ja takaa turnaustason äänentoiston ja puheviestintäominaisuudet. Ohjelmoi se Logitech G HUB -peliohjelmistossa ja vie omat ääniasetuksesi mukana turnauksiin.

VARUSTEET MONIKÄYTTÖISYYTTÄ VARTEN
Mukana tulevat äänensäätimillä varustettu tietokonejohto ja mikrofonilla varustettu mobiilijohto, jotta PRO X:ää voi käyttää myös ilman puomimikrofonia. Kantopussi puolestaan suojaa kuulokemikrofonia ja varusteita kuljetuksessa.

Tuotteen tiedot

Perustiedot
Tuotekoodi158797
Valmistajan tuotekoodi981-000818
Viivakoodi (EAN)5099206085718
ValmistajaLOGITECH
Suorituskyky
TuotetyyppiKuulokkeet
KäyttötapaPääpanta
Suositeltu käyttöPelaaminen
Tuotteen väriMusta
Kuulokkeiden tyyppiKaksikanavainen
Johdon pituus2 m
Äänilähdön kanavat7.1 kanavaa
TaajuuskorjainKyllä
Liitettävyys
YhteysteknologiaLangallinen
3,5 mm liitinKyllä
2,5 mm liitinEi
USB-liitettävyysEi
BluetoothEi
Kuulokkeet
KorvakytkentäKuppi
Kuulokkeiden taajuus20 - 20000 Hz
Impedanssi35 Ω
Kuulokkeiden herkkyys91,7 dB
Ajuriyksikkö5 cm
Ohjaimen tyyppiHybridi
Mikrofoni
Mikrofonin taajuus100 - 10000 Hz
MelunvaimennusKyllä
Mikrofonin suuntatyyppiYksisuuntainen/Kardioidi
Irrotettava mikrofoniKyllä
Järjestelmävaatimukset
Windows-käyttöjärjestelmätukiWindows 10,Windows 7,Windows 8,Windows 8.1
Paino ja mitat
Tuotteen leveys138 mm
Tuotteen syvyys94 mm
Tuotteen korkeus195 mm
Paino320 g
Pakkauksen sisältö
MatkapussiKyllä
Jatkojohdon pituus1,5 m
Muut ominaisuudet
MateriaaliAlumiini, Keinonahka, Terästä