Henkilöasiakas | Yritysasiakas

Tietokonehuolto Jyväskylässä

Palvelumme > Tietokonehuolto Jyväskylässä

Jyväskylässä huollamme ja korjaamme kaikki Windows-, Linux- ja Mac-tietokoneet aina läppäreistä pöytäkoneisiin. Voit tuoda laitteen liikkeeseemme, antaa meidän noutaa sen kotoasi tai pyytää meidät kotikäynnille. Työskentelemme hinnastomme mukaisesti tai etukäteen sopimaamme hintaan. Huollot valmistuvat keskimäärin 1 – 3 päivässä.

Teemme myös vaativia erikoishuoltoja. Näitä ovat esimerkiksi kannettavien- ja Mac-tietokoneiden komponenttien vaihdot, salasanojen murtaminen ja käyttöjärjestelmän korjaukset. Suosittelemme aloittamaan huollon vianselvityksellä, jonka jälkeen tiedämme missä vika on, miten korjaus tehtäisiin ja mitkä ovat arvioidut kustannukset. Vianselvityksen jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä ennen korjauksen aloittamista.

Palautamme tiedostot rikkinäisiltä tietokoneilta, kovalevyiltä ja ulkoisilta kovalevyiltä. Lue lisää tiedostojen palautuksesta täältä!

Kotikäynneillä teemme asennuksia ja ratkaisemme ongelmia. Lue lisää kotikäynneistä täältä!

Liikkeessämme voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla, käteisellä ja osamaksulla. Jos haluat maksaa osamaksulla, voit hakea rahoitusta etukäteen täällä tai voimme hoitaa asian yhdessä liikkeessämme.

Nouto ja kotiinkuljetus

Tietokone noudetaan ja toimitetaan takaisin. Kuljetus 10 km säteellä Jyväskylän keskustasta hintaan 10 euroa / suunta.

Huippusuosittu vuosihuolto

Huollon jälkeen tietokoneesi on nopea ja turvallinen. Eron huomaat taatusti eikä 75 euron hintakaan päätä huimaa.

Uudet tietokoneet

Asennus käyttövalmiiksi ja viiden vuoden huoltoturva! Tutustu verkkokaupassamme tai tule käymään liikkeessämme.