Henkilöasiakas | Yritysasiakas

Tiedostojen palautus

Palvelumme > Tiedostojen palautus

Menetitkö tiedostosi? Ei hätää, me autamme!

Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä palautamme tiedostot rikkinäisiltä Windows-, Linux- ja Mac-tietokoneilta, kovalevyiltä ja ulkoisilta kovalevyiltä. Voimme palauttaa myös vahingossa poistettuja tiedostoja. Jos mahdollista, laitteen käyttö on syytä lopettaa heti kun tiedostot ovat kadonneet, jotta mahdollisilta lisävahingoilta ja tiedostojen ylikirjoittumiselta vältytään.

Asiantuntevaa datapalautustyötä

Käytössämme on uusinta tekniikkaa edustavat datapalautuslaitteet sekä -ohjelmistot ja varaosat eri levytyyppejä varten. Datapalautustyötä tekevät meillä erikseen työhön perehtyneet asiantuntijat.

Hinnoittelemme tiedostojen palautukset kilpailukykyisesti ja pyrimme toteuttamaan ne aina asiakkaalle mahdollisimman edullisesti. Tiedostojen palautus on haastavinta ja kalleinta, jos levy on fyysisesti vaurioitunut. Erittäin pahoin fyysisesti vaurioituneet levyt voimme tarvittaessa lähettää yhteistyökumppanillemme HammarDatalle.

Ilmainen diagnoosi

Datapalautustyö aloitetaan ilmaisella diagnoosilla, jossa selvitämme tiedostojen palautuksen mahdollisuudet ja annamme tarjouksen koko palautustyöstä. Diagnoosin jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä, jotta voit päättää tehdäänkö tiedostojen palautusta.

Työllämme on täysi tyytyväisyystakuu. Emme veloita mitään epäonnistuneesta tiedostojen palautuksesta. Jos palautus onnistuu osittain, kohtuullistamme veloitustamme. Lue saamaamme palautetta täältä.

Me palvelemme mielellämme!

Löydät yhteystietomme täältä.