Henkilöasiakas | Yritysasiakas

Rahoitus ja osamaksu

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, esimerkiksi uuden tietokoneen tai tietokonehuollon hinnan, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai liikkeissämme asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voit maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 6, 12, 24 tai 48 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Sähköinen rahoitushakemus

Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

- Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.

- Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.

- Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

- Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).

- Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Rahoitusesite

Yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Täytä luottohakemus tästä

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä Twebs Oy:n liikkeeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Resurs Bank